Akhisar  Taptaze Taş Kırma Zeytin (XL) 1 Kg.
Image

Görem Zeytin

Akhisar Taptaze Taş Kırma Zeytin (XL) 1 Kg.

Paylaş:
Hemen Al
WhatsApp
features500TL üzeri ücretsiz teslimat
features10 gün içinde iade değişim
featuresTamamen el yapımı,doğal ürünler
SEPETE EKLE
Bu ürünümüzü de mutlaka deneyin☺️
Katkısız, koruyucusuz, limon tuzsuz efsane lezzet
İncelediğiniz ürün ile birlikte bu ürünler de sepetinize eklenecektir!
Toplam
₺ 280.00
Ürün Açıklaması

Kıymetli. dostlar,

Müjdemizi isteriz, 2023 hasat, ilk el toplanan tazecik, hafif acımsı lezzetiyle sofralarımızın özlenen keyfi  taş kırmalarımız hazır☺️ 

2023 hasat döneminde Akhisar bölgesinden, Ekim ayının başlarından itibaren toplamaya başladığımız İlk el toplanan yeşil zeytinlerin en özellerini ,en yağlılarını seçip mühtahsillerimizden, kendi bahçelerimizden topluyoruz. Daha sonrasında son derece temiz bir ortamda elde kırıp, sadece tuzlu suyun içerisinde, olgunlaşmaya bıraktıkıyoruz. Yaklaşık 0n beş gün içerisinde yemeye müsait hale geliyorlar.

Kırma zeytinimizi tatlandırırken süreci hızlandıracak veya tadını farklılaştıracak herhangi ek madde kullanmıyoruz. Kostik, limon tuzu vb. zeytinin ömrünü uzatacak malzemeler kullanmaksızın, E kodu olmaksızın sunuyoruzÜrünümüz Trilye cins zeytinlerden elde edilmektedir. Bu cins, bol yağlı içeriği ve kendine has lezzeti ile kırma zeytinler içinde ön plana çıkmaktadır. 



Zeytinlerimizi koruma maddesi olmaksızın, paketlerde uzun ömürlü olabilmeleri için, Normale göre daha tuzlu halde göndermekteyiz.

Sizler kullanım hızınıza göre içme suyu içerisinde tuzunu çok rahat, bir kaç saat içerisinde azaltabilirsiniz.


Kullanım Şartları;

  • Ürünün tuz oranını ve acılığını su değişimleri azaltabilir, tuzsuz veya acısız hale getirebilirsiniz. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var;
  • Ürünün suyunu başlatıp , yerine içme suyu ilave etmemiz gerekiyor, ancak bunu tüketim hızınıza göre yapmalısınız. Ürünü, haftalık tüketebileceğiniz kadarını ayrı bir kavanoza alıp, onun da suyunu değiştirebilirsiniz. 
  • Su değişimi yapalım veya yapmayalım, kavanozun üzerine mutlaka 1 yemek kaşığı mısır özü veya çiçek yağı ilave ediniz. Kısa süreli tüketimlerinizde zeytinyağı kullanabilirsiniz ancak uzun süreçte yapısındaki asitlerden dolayı zamanla zeytini biraz daha olgunlaştırıp, yumuşatacaktır.
  • Ürünümüzü oda şartlarında, güneş görmeyen bir ortamda, hava almayacak şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Yorumlar
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Benzer Ürünler